Thursday, July 12, 2007

Rolling Stones la Bucuresti. Camioanele au ajuns, copacii s-au taiat




E incredibil cum inaintea oricarui mare eveniment din Bucuresti, organizatorii si administratia se gandesc fulgerator cum sa pregateasca terenul. Si administratia trazneste in copaci: invariabil, in pregatirea evenimentelor (poate va aduceti aminte de Formula 3 din jurul Parlamentului - pregatirile au constat intro defrisare nemiloasa) apar baietii cu drujba. Concertul Rolling Stones, cel mai mare din istoria acestei triste tari de beton, e , evident, marcat de taierea arborilor din Parcul National, din jurul stadionului. Ma uitam in jur si am constatat ca e imens Parcul National; sper sa nu il observe si Adriean ca sa mai traga niste office-buildinguri dupa o tura carbon-sanatoasa de defrisare.


Trecand cateva zile pe acolo lucrarile imi dadeau impresia pioniereasca de a-l fi asteptat pe tovarasul Nicolae Ceausescu, in vizita de 23 August, cand varuiam bordurile si de la magnetofonul Kashtan duduia "You start me up..."


Cu cinci zile inaintea concertului ceva e sigur. Au ajuns camioanele cu scule si schele si alte chestii de metal.







2 comments:

Jo Ilie said...

Da' ce, ai indoieli ca se intampla?

Raul said...

Nu am nici cea mai mica indoiala. Bine, cu conditia ca Keith Richards sa nu se urce intr-un copac. Dar ai vazut, au rezolvat problema asta!:)))) Cum naiba reusesc astia sa gaseasca mereu 'vegetatie spontana'? De ce nu gasesc beton spontan?